Twoje źródło informacji o ciekawych atrakcjach i wygodnych noclegach w Polsce.
Pierwszy Kebab House został otwarty w 1998 roku przez Pana Jacka Dankowskiego, "Postanowiłem otworzyć punkt z kebabem, który przygotowuję cały czas według tej samej receptury, której nauczyłem się u tureckiego właściciela restauracji."
W wakacyjnej sondzie przeprowadzonej wśród mieszkańców Słupska, na pytanie "Gdzie jest najlepszy kebab w Słupsku", niemal co druga osoba wskazała Kebab House.
Kebab House, jako jedyna tego typu firma w Słupsku, ma możliwość samodzielnego przygotowania półproduktów potrzebnych do ich przyrządzenia. - "Nie żałujemy mięsa i dodatków.
Porcje są duże i obfite. Moją tajemnicą są przyprawy, które nadają kebabowi oryginalny smak.
To wszystko przyciąga klientów, którzy są nam wierni."
W menu znajdziecie m.in.:
Kebab w bułce, kebab na talerzu
Kebab wegetariański
Kubek kebab
Rollo
Bratwurst pieczona kiełbaska z frytkami
Ayran turecki jogurt o lekko słonym smaku, idealny do pikantnego kebaba.